AntonLundholm_FolketsPris2

Folkets Pris 2017 till Isolamin

I helgen gick Näringslivsgalan av stapeln i Överkalix. Isolamin tilldelades då Folkets Pris 2017, vilket vi är mycket glada för. Isolamins VD, Anton Lundholm, var på plats och tog emot priset.

Juryn motivering

”När ortens största privata företag gick i konkurs våren 2016 var det många som blev pessimistiska. När nya ägare förvärvade konkursboet och bildade ett nytt bolag förbyttes pessimismen genast i stor optimism. Företaget gjorde stora investeringar under hösten 2016 och nya produkter började tillverkas på Tallvik.
Gjorda investeringar och produktutvecklingar visar på ett företag med framtidstro där i princip allt säljs utanför kommunens gränser. Folkets Pris 2017 tilldelas Isolamin Sweden AB för den framtidstro som ni bidragit till i hela Överkalixbygden. Överkalixborna hälsar Isolamin Sweden AB, med de nya ägarna, hjärtligt välkommen till Överkalix och önskar företaget all framgång i framtiden.”

Om Folkets Pris:

Det är andra året som Folkets Pris delas ut. Här har alla chansen att nominera det företag som de tycker har betytt mest för Överkalix under det gångna året. De tre företagen med flest nomineringar i år var Allsåns Åkeri, Isolamin Sweden AB och Seth Engström AB. Vinnaren utses sedan av en jury bestående av Överkalix Utveckling AB, Överkalix kommun, Sparbanken Nord, Handelsbanken, Företagarna, LRF och Överkalix Handel.