Vi söker kvalitetsmedveten besiktare
till vår fabrik i Överkalix

Vi söker dig som är intresserade att arbeta med kvalitetsbedömningar och har lätt för att samarbeta med andra. Kvalitetssäkring är en av de viktigaste uppgifterna hos oss. Det kan vi inte uppnå utan våra engagerade medarbetare.

Om tjänsten:

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av kvalitetsbedömningar av badrum. Detta innebär både kontrollmätningar och visuell bedömning av det färdigställda badrummet. Kontroll av att material och övrig inredning finns på plats. En stor del av arbetet utgörs av registrering och rapportering i vårt produktionssystem. Det ingår även viss montering eller justering av material och ingående komponenter.

Din profil/Vem söker vi

Vi söker dig som är intresserade att arbeta med kvalitetsbedömningar och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är noggrann, att du kan ta beslut om bedömning utifrån gällande kvalitetsspecifikationer, ritningar, dina egna bedömningar och andra underlag.

Arbetet kräver även att du är flexibel och kan växla mellan olika arbetsuppgifter samt har kapacitet att utföra besiktning i produktionstakt.

Krav
  • Goda kunskaper i datorarbete
  • Gymnasiekompetens
  • Goda kunskaper i det svenska språket
Meriterande:
  • Kunskaper/utbildning inom VVS och El samt erfarenhet från tillverkande företag.

Tycker du att det här låter som ett intressant arbete för dig? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Skicka in din ansökan märkt med ”Besiktare” till: .

Sista ansökningsdag: 16 juni 2019
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Överkalix
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid, Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

 

Om företaget:

Isolamin tillverkar produkter och kundanpassade lösningar inom området bostads- och hotellmoduler samt sandwichelement, där höga krav ställs på ljudreduktion, hållfasthet, täthet, brandsäkerhet och estetik. All tillverkning sker i Sverige. Isolamin arbetar inom två affärsområden, Marin & Offshore och Bygg & Industri. Inom Marin & Offshore finns kunderna i hela världen, där det byggs fartyg och oljeplattformar. Affärsområdet Bygg & Industri har sina kunder främst i Skandinavien och Nordeuropa.

Isolamin Sweden AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med Part Construction AB, PreBad AB, Space Interior Sverige AB, Altor Industrie och PCS Modulsystem AB.