Kompletta väggsystem för alla miljöer

Paneler för bygg och industri,
marin och offshore.

Isolamin är ett innovativt företag som är världsledande på att tillverka sandwichpaneler till marina och industriella ändamål. Produkterna säljs till varv och plattformsbyggare, byggentreprenörer, fastighetsägare, industrier, kommuner och myndigheter över hela världen.

 

Framtidsveckan 15-18 nov, Arlandastad

Maximera projektet och bygg smartare med Isolamin.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss!
Produktområde

Stormoduler.

Vi erbjuder marknaden kompletta bostadsmoduler producerade under kontrollerade former i industriell miljö. De levereras direkt från vår fabrik i Överkalix. Lyft dem på plats anslut el, vatten och avlopp i schakt. Det är allt som behövs.

Läs mer här >

Flaktrum Kista ren_642x300
Produktområde

Bygg och industri.

En hållfast, obrännbar och ljuddämpande sandwichkonstruktion, bildar ett system tillsammans med undertak, fönster och dörrar. Ett av marknadens smartaste skarvsystem ger snabbt montage, enkel demontering och återanvändning av enskilda element eller hela systemet.

Läs mer om fördelar och möjligheter >

slideshow-stock2-642x300
Produktområde

Marin och offshore.

Vägg-, golv- och taksystem för marin användning. Allt anpassat för att möta önskemål från varv och rederier samt krav från klassificeringssällskap och myndigheter. Systemen har under årens lopp utvecklats i samarbete med rederier, marina arkitekter och installatörer.

Läs mer om fördelar och möjligheter >